SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

OM kód: 203067/006 | 8900, Zalaegerszeg Gasparich u. 27.

Intézmény logo

Zalaegerszegi SZC Ganz Ábrahám Technikum

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Egyéb képzéseink

Digitális Közösségi Alkotóműhely (DKA)

A Digitális Közösségi Alkotóműhely egy olyan interakción alapuló tér, ahol a gyermekek és a felnőttek egyaránt ismerkedhetnek a szakmák széles spektrumával és a jövő technológiájával.
Pályaorientációs napok, táborok, szakmai napok, szakkörök, felkészítő foglalkozások helyszínének is tökéleten alkalmas lehet.

Elérhető foglalkozások:

  • Számítógépes tervezés, 3D modellezés
  • Makettezés
  • 3D nyomtatás
  • Lézervágás, gravírozás

Minden érdeklődő számára lehetőséget biztosítunk, hogy megtalálja az érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságot ebben az előremutató, modern, innovatív környezetben. Az általános iskolai diákok, a középiskolások és a technikus tanulók számára egyaránt hasznos időtöltést, új információkat és tartalmas elfoglaltságokat biztosít.

 

Időpontfoglalási lehetőség Tóth István, vagy Belső Vazul István laborfelelős oktatóknál.

E-mail: info@zszcganz.hu

Telefon: +36/92/510-773

 

Dobbantó és Műhelyiskola program

  • Az alapfokú végzettséggel nem rendelkező, tizenhatodik életévüket a tanévben augusztus 31-ig betöltött fiatalokat célzó program egyénre szabott alapkompetencia-fejlesztéssel segíti a tanulók felzárkózását, lehetőséget teremtve ezzel műhelyiskolai továbblépésre, vagy részszakma elsajátítására.

  • A Dobbantó program keretében a szakképző iskola előkészítő évfolyamán alapkompetencia-fejlesztés folyik, amelynek célja, hogy az alapfokú végzettséggel nem rendelkező, 16. életévüket már betöltött fiatalokat felkészítse a szakmatanulásra. A programban mentor tanár közreműködésével minden tanuló egyéni, a saját képességeinek és terveinek megfelelő fejlesztést kap.

  • Ezt követően a tanuló tovább léphet a műhelyiskolai programba, ahol 6-24 hónap alatt részszakmát tanulhat. A szakmai ismeretek elsajátítása után államilag elismert alapfokú végzettséget igazoló tanúsítványt és részszakma elsajátítását tanúsító bizonyítvány szerezhet, ami legalább egy munkakör betöltésére képesít.


Partnereink

SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum


Zalaegerszegi SZC Ganz Ábrahám Technikum

8900, Zalaegerszeg Gasparich u. 27.

Telefon: +36/92/596-372

E-mail: info@zszcganz.hu

OM azonosító: 203067/006


2024Zalaegerszegi SZC Ganz Ábrahám Technikum